Test Service

Het vinden van het perfecte padelracket kan soms een uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat je een padelracket eerst ervaart voordat je het aanschaft.
Daarom hebben wij het SHOP - TEST - MATCH concept ontwikkeld om jou te helpen de beste keuze te maken. Zo kun je gratis onze padelrackets testen!*

SHOP
Bezoek onze winkel in Beesd en kies het padelracket dat bij jou past. Twijfel je over welke rackets je wilt testen? Geen probleem! Wij helpen je en bespreken graag jouw speelstijl, behoeften en voorkeuren om de meest geschikte rackets voor jou te selecteren.

TEST
Neem de door jou gekozen rackets mee naar een padelbaan bij jou in de buurt. Speel een potje met je padelvrienden en ervaar het racket in een vertrouwde omgeving. Het grote voordeel is dat je zonder tijdsdruk het racket uitgebreid kunt uitproberen.

MATCH
Heb je een perfecte match gevonden? Geweldig! The game is on! De kosten voor het testen worden zelfs verrekend als korting op je aankoop.
Nog geen perfecte match gevonden? Geen probleem. Je betaalt alleen de kosten voor het testen. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus houd onze webshop goed in de gaten.

*Bij aankoop van een racket

Test mogelijkheden

1. Zelfstandig (door jou geregelde locatie)

Kies de testrackets uit en ervaar ze op een padelbaan waar jij wilt (kosten baan voor eigen rekening).

Borg: €100,- per racket

(deze kosten krijg je terug bij inlevering van het testracket)

Testen: Eenmalig €20,- 

(bij aankoop: deze kosten worden volledig verrekend als korting op het racket)Adviesgesprek: gratis

2. Begeleid (door jou geregelde locatie)

Kies de testrackets uit en wij nemen ze mee naar de door jou gekozen locatie. Tijdens deze exclusieve sessie voorzien wij jou van deskundig advies en begeleiding (kosten baan voor eigen rekening).

Borg: n.v.t.

Testen + begeleiding: €60,- 

(bij aankoop: deze kosten worden verrekend als €20,- korting per racket max. 3 rackets)

3. Begeleid (door ons geregelde locatie)

Kies de testrackets uit en wij nemen ze mee naar een locatie in de buurt. Tijdens deze exclusieve sessie voorzien wij jou van deskundig advies en begeleiding (kosten baan voor onze rekening).

Borg: n.v.t.

Testen + begeleiding: €100,-

(bij aankoop: deze kosten worden verrekend als €20,- korting per racket max. 4 rackets).