Versteegt Verzendbeleid

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen onder €75 rekenen wij €4,95 verzendkosten in Nederland en €9,95 in België. Alle bestellingen met een orderwaarde boven de €75 worden gratis bezorgd. Na betaling ontvang je een Track & Trace code waarmee de bestelling tot aan huis gevolgd kan worden.

Verzenden jullie ook naar landen buiten Nederland en België?
Versteegt heeft de mogelijkheid om wereldwijd te versturen.

Wat is de levertijd?
Wanneer de bestelling op een werkdag voor 19.00 uur geplaatst is, verzenden wij deze op dezelfde dag. De levering verloopt via een van onze partners DHL of PostNL. Zij zullen de bestelling zo snel mogelijk proberen te leveren. De exacte levertijd ontvang je via de Track & Trace code.

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?
Het is mogelijk om een afgerekende bestelling op te halen. Versteegt heeft een fysieke winkel in Beesd (Homburg 32, 4153 BS). Hier is een groot deel van ons assortiment verkrijgbaar.

Hoe worden de producten geleverd?
Versteegt werkt samen met meerdere verzendpartijen (DHL, PostNL, GLS) waarbij het uitgangspunt PostNL is. Wanneer je tijdens het moment van levering niet thuis bent zal de bezorgdienst het pakket leveren bij de buren of bij een servicepunt.

TIP: Ben je niet vaak thuis? Laat uw bestelling dan afleveren op werk, familie of kennissen. Of plan een bezorgmoment in waarop je zeker weet dat je thuis bent.